eur:
389.37
usd:
362.74
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay.com

Új fizetési módot vezet be az OTP

Elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás.

Az OTP Bank ügyfelei számára három új wallet alkalmazás is elérhető, elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás is – közölte a pénzintézet.

Az OTP Banknál eddig is elérhető volt a kártyadigitalizáció, Android és iOS eszközökön is, szeptember 5-től a három új népszerű fizetési megoldás is működik az OTP bankkártyáival, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó.

Akár több kártyát is digitalizálhatnak az ügyfelek az okoseszközre telepíthető elektronikus pénztárcába, és a digitalizált kártyákkal gyorsan és biztonságosan fizethetnek üzletekben, alkalmazásokban és az interneten is. Fontos azonban, hogy amennyiben Xiaomi Payt vagy Garmint Payt használ valaki – azaz okosórával és/vagy okoskarkötővel használja a walletek valamelyikét –, akkor az csak fizikai környezetben használható, azaz internetes vásárlása nem.

A Google Pay segítségével a bankkártyás fizetés összes előnye kihasználható Androidos, WearOS vagy Fitbit eszközökön, készülékeken. A Garmin Pay a Garmin okosórákon, a Xiaomi Pay Xiaomi okosórákon és okoskarkötőkön elérhető funkció. A Xiaomi okostelefonokon a Google Pay érhető el.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×