eur:
384.35
usd:
353.55
bux:
69192.54
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Fotó: Aldi Facebook-oldala
Nyitókép: Aldi Facebook-oldala

Az Aldi visszavág a Lidlnek és ennek mi örülhetünk

Bankkártyás fizetésű utánvéttelel is lehet ezentúl fizetni az Aldi online rendelésnél.

Ahogy arról ma reggel a vg.hu alapján beszámoltunk a vásárlók és a versenytársak készülhetnek arra, hogy az itthon vezető kiskereskedelmi lánc, a Lidl, hamarosan bejelentheti az online vásárlás elindítását.

Szinte azonnal reagált rá az Aldi. Egy közleményben azt írják, hogy az Aldi és a ROKSH fejlesztéseknek köszönhetően a személyes bevásárló mostantól a telefonos kapcsolattartás mellett az új online egyeztető felületen is kommunikálhat a megrendelővel, ahol a felhasználó a helyettesítő termékek kiválasztása mellett további termékeket is a bevásárlókosarához tud adni, egészen addig, amíg a személyes bevásárló nem végez a csomag összeállításával.

Új fizetési opciót is bevezetnek: a termékek utánvéttel is megvásárolhatóak, azaz a személyes bevásárlónál, helyszíni bankkártyás fizetéssel szintén kiegyenlíthető a számla.

Az online fizetési mód igényléséhez a vásárlást megelőzően csupán egy, a ROKSH online felületén történő bankkártya-hitelesítésre van szükség.

Címlapról ajánljuk

Milliárdos károkat okozott az ítéletidő tavaly Németországban

Minden bizonnyal bekerül a német biztosítók negatív krónikájába a tavalyi esztendő. A Német Biztosítási Társaságok Szövetsége (GDV) szerint ugyanis a jégeső, a rendkívüli esőzések és a viharok a múlt évben 5,7 milliárd eurós biztosítói kár okoztak, jelentősen többet, mint a megelőző esztendőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Mesterséges intelligencia megoldások a bankszektorban - Jön a Financial IT 2024!

Mesterséges intelligencia megoldások a bankszektorban - Jön a Financial IT 2024!

A bankszektor digitális transzformációjával kiemelten foglalkozó Financial IT konferenciánkat már 12. alkalommal rendezzük meg 2024-ben, ahol a banki felsővezetők, IT-döntéshozók, a top tanácsadók, fintech guruk és startupperek, illetve a legfontosabb banki IT-beszállítók vitatják meg a legforróbb banki IT-trendeket. A nagy múltú konferencián nem csupán a technológiai újdonságokkal, hanem a banki digitalizáció üzleti aspektusaival is részletesen foglalkozunk, azaz a banki IT-költésektől kezdve a hatékonyságnövelésen keresztül a mesterséges intelligenciáig minden forró témáról szó lesz a rendezvényen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×