eur:
393.87
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az OTP csoport 2017-es eredményeit bemutató sajtóbeszélgetésen 2018. március 2-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Csányi Sándor beszállna a sürgősségi ellátásba is

A magánegészségügyet, az élelmiszert és az ivóvizet is a következő évtizedek jelentős üzletei között tartja számon Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, aki a Bonitáson keresztül többségi tulajdonosa a Budai Egészségközpontnak is.

Komoly lehetőség van itthon a korszerű magánegészségügyi ellátásban - hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában Csányi Sándor.

"Régi mániám, hogy

a következő évtizedek, sőt évszázadok jelentős üzlete az élelmiszer, magánegészségügy és az ivóvíz lesz.

Ennek megfelelően kerestem mindig a lehetőséget, hogy a magánegészségügybe befektessek. Tavaly sikerült a Budai Egészségközpont hatvan százalékát megvásárolni, ami kiválóan működik, és kiváló szakemberei vannak" - mondta az üzletember, és hozzátette, az eltelt idő igazolta a várakozásait, egyre nagyobb az igény a magas színvonalú és korszerű egészségügyi szolgáltatások iránt. Kiemelte, hogy az intézmény különleges szolgáltatása a gerincsebészet, a bonyolult esetek kilencven százalékát ebben az intézményben látják el Magyarországon.

"Talán a legnagyobb hiány Budapesten a megfelelő szintű sürgősségi ellátásban van.

Ezért azt célozzuk, ha erre lesz lehetőség, hogy sürgősségi ellátást is létrehozzunk"

- mondta a közeljövő terveiről.

Csányi Sándor cége, a Bonitás új iparágakban is megjelenhet, és a baromfiágazatban is részesedés szerezne.

"A befektetési struktúrám döntően az élelmiszer-gazdaságra irányul, egy vertikálisan integrált rendszert hoztunk létre.

A szántóföldtől a késztermékig minden ágazatban jelen vagyunk, de számtalan más területen, például logisztikában, ingatlanban van érdekeltsége a Bonitásnak. Tervezünk további, új iparágakba is belépni"

- mondta Csányi Sándor, de azt a piaci értesülést nem erősítette meg, hogy megvenné a Hungeritet, és arról sem nyilatkozott, hogy mely mezőgazdasági, élelmiszeripari szegmensekben és egyéb területeken lát további befektetési lehetőséget.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×