eur:
393.61
usd:
364.78
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nem rengette meg a piacot a kötelező biztosítás váltása

Mintegy 3-400 ezer gépkocsi tulajdonos váltott biztosítót az egyhónapos felmondási szezon alatt. A társaságok között sem nagy nyertesek, sem nagy vesztesek nincsenek.

Az alkuszok szerint a 3,8 millió hazai autótulajdonos hetven-nyolcvan százaléka legkevesebb hét-nyolcezer forintot, 86 százalékuk pedig legalább háromezer forintot spórolhatott volna az idén a váltással.

Az új tarifatáblázatok azonban nem indítottak el tömeges átkötéseket: a kötelező gépjármá-felelősségbiztosítási szerződést kötők egytizede ráadásul saját biztosítójához ment vissza - az alacsonyabb díjak miatt.

Mestyán András, az Alkuszszövetség elnöke szerint a biztosítótársaságok között nagy nyertesek vagy vesztesek nincsenek. A most debütáló biztosítók valószínűleg több ügyfelet szereztek, de egyikük teljesítménye sem kiemelkedő.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×