eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Young asian woman wearing face mask and hand turning closed sign board on glass door in coffee shop and restaurant after coronavirus lockdown quarantine. Business crisis concept.
Nyitókép: TravelCouples/Getty Images

Bezárt egy felkapott budapesti étterem, amelyet a Michelin-kalauz is ajánlott

Nem indokolta döntését a Pasztell.

"Éttermünk ajtaja átmenetileg bezárt. Nagyon köszönjük, hogy velünk tartottatok az évek során, reméljük hamarosan újra találkozunk!" – írja a Facebook-oldalán a Michelin-ajánlott Pasztell.

A Bajcsy-Zsilinszky úti étterem 2019 novemberében nyitott ki, a Michelin-kalauz is ajánlotta, amit a Michelin-csillag előszobájának is tartanak.

A konyhát a rendkívül tehetséges, kreativitás terén lehetetlent nem ismerő Erdei János vezette, fine dining stílusban, de nagyon sok tényleg házias és emlékezetes ízélménnyel, magyar-olasz összefonódással, hiszen nagyon sokat járt stázsolni és együtt alkotni a legendás vicenzai La Peca étterembe – írja a Portfolio.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×