eur:
394.64
usd:
365.36
bux:
64831.02
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Időkép.hu

Ez bizony 40 centi friss hó a Kékesen - Videó

Szerda után csütörtökön is esett az ország legmagasabb pontján - nem is kevés hó.

Az ország legmagasabb pontján a hóvastagság csütörtökre elérte a 40 centimétert - írja a Heves megyei hírekre szakosodott Heol.hu.

Szerdán országszerte havazás alakult ki, a 300 méternél magasabban fekvő települések közül Hárskúton 17 centi, Bakonybélnél 14 centi hó hullott az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése alapján.

A csapadék csütörtökön is csak átmenetileg szünetelt, de pénteken már csökken a havazás esélye, fagypont körüli csúcshőmérséklettel.

A hófehér, téli táj - mint a Heol.hu cikkírója megjegyzi - sokakat csábít a Kékesre, az ilyenkor sokszorosára növekedett turistaforgalom, illetve a csúszós, fagyott úton való közlekedés a szokottnál nagyobb körültekintést igényel - téli gumival, akár hólánccal is.

A szerdai havazásról íme egy gyorsított videó a Déli sípálya webkamerájából:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában vegyes, Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma a magyar bérstatisztikákat is megismerjük a KSH jóvoltából, illetve demográfiai statisztikákat is közzétesz a hivatal. A szálláshelyek forgalmát is ismerteti a szervezet. Érkeznek az amerikai folyamatban levő lakáseladások, de ennél fontosabb, hogy az USA-ban az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×