eur:
394.22
usd:
364.96
bux:
65556.24
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Vége a DVD-korszaknak?

Alaposan átalakíthatja az otthoni filmnézési szokásokat, hogy az egyik amerikai szupermarketlánc olcsón kínál egy sor filmet otthoni letöltésre. Többek szerint ezzel befellegzik a DVD-ket árusító üzleteknek.

A Walmart klasszikussá vált filmek, tévé-sorozatok és a közelmúlt sikerfilmjeinek letöltését kínálja átszámolva mintegy 400-2700 forintért. Az újabb filmek attól a naptól kezdve válnak letölthetővé, amikor megjelennek DVD-n.

A vásárlók jelenleg mintegy 3 ezer cím közül válogathatnak, igaz, a szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető.

Szakértők hangsúlyozzák a kezdeményezés jelentőségét, hiszen az emberek anélkül tehetnek szert új filmekre, hogy kitennék a lábukat otthonról.

A Walmart kedvét az Apple iTunes zeneletöltő-rendszerének sikere hozhatta meg a vállalkozáshoz, hiszen az jelentősen átformálta a zeneipart, és leszorította az árakat.

Az online mozitár létrehozását több hollywoodi stúdió is támogatja, így a Disney, a 20th Century Fox és a Sony Pictures.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×