eur:
392.75
usd:
366.15
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Meglepő: a nők nem a gazdag pasikat keresik

Nem új keletű az a gondolat, hogy a nők a gazdag férfiakra buknak, akiknek jó kocsijuk van, és menő állásuk. A kutatók azonban most ennek az ellenkezőjére derítettek fényt. Kiderült, hogy a hölgyek sokkal jobban kedvelik a középosztálybeli férfiakat.

A vonzó és sikeres férfiakról ugyanis azt gondolják, hogy "túl jó, hogy igaz legyen", ráadásul ezekről a férfiakról azt gondolják, hogy nem igazán hűségesek, és kevésbé segítőkészek a gyermeknevelésben.

Egy új tanulmány azonban kiderítette, hogy mi kell a nőnek. Azaz hogy mi alapján választanak partnert egy hosszú kapcsolathoz. Összesen 60, a húszas éveiben járó férfi fényképét mutatták meg nekik, és arra kérték őket, hogy rangso

Minden fotó hátoldalán volt egy rövid ismertetés a férfiról, ahol a többi mellett az életkorát és a foglalkozását is fel volt tüntették.

Hogy mi került a lap hátuljára, azt véletlenszerűen választották ki 18 foglalkozás közül, amelyek között voltak magas presztizsűek, mint például az építész és a cégvezető, közepesen elismertek, mint például a tanár és az utazási ügynök, illetve alacsony presztizsűek, mint a pincér, a postás és a kertész.

A felmérésben 186 hölgy vett részt, akik átlagosan 23 évesek voltak. Az volt a feladatuk, hogy válasszanak a férfiak közül, kikkel létesítenének hosszú távú kapcsolatot.

A felmérés készítői megállapították, hogy ha tisztán a külső alapján kategorizálták a férfiakat, akkor magasan a jóképű férfiak vezettek. Ha azonban más tulajdonságok alapján is elemezték a kiválasztott férfiakat, akkor kiderült, hogy az átlagos foglalkozásúak sokkal többen voltak, mint a magasabb beosztásúak.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×