eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Halálos diéta: csak almán és paradicsomon élt

Egy brazil modell, aki olyan hírességeknek dolgozott, mint Giorgio Armani, belehalt a fogyókúrázásba. A 21 éves lány, aki anorexiában szenvedett, az utóbbi időben már csak almát és paradicsomot evett.

Ana Carolina Reston 170 centi magas volt, de halálakor már alig volt 40 kilogramm. Idén ő a második fiatal modell, aki halálra éheztette magát.

Halálával várhatóan ismét felerősödnek a túlságosan sovány modellek körüli viták.

A brazil modell halála barátja édesanyja szerint fel kellene, hogy ébressze a divatvilágot.

Miriam Reston, a modell édesanyja elmondta, hogy hiába kérte lányát, hogy kezeltesse anorexiáját, a lány nem ismerte el, hogy beteg.

Ana Carolina Reston, aki vele élő unokatestvére szerint egy ideje már szinte kizárólag almát és paradicsomot evett, és étkezés után rendszeresen meghányatta magát, három héttel ezelőtt került kórházba veseelégtelenség miatt.

Spanyolországban az idei Madridi Divathéten már betiltották a túlságosan sovány modellek fellépését, miután egy augusztusi uruguayi divatbemutatón szívelégtelenségben meghalt egy csontsovány modell, aki hetekig csak salátán és diétás italokon élt.

A madridi önkormányzat szeptemberben hozta meg döntését, miszerint a divateseményen nem szerepelhet olyan modell, akinek testtömeg indexe 18 alatt van, vagyis az Egészségügyi Világszervezet, a WHO szerint kórosan soványnak számít.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×