eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Nyitókép: Forrás: Pixabay

Sorban tört be a vendéglátóhelyekre egy körözött férfi

Az elfogott férfi legutóbbi célpontja egy söröző volt, ahonnan a pénzen kívül szeszes italt is vitt el.

Egy zuglói vendéglátó egység üzletvezetője tett bejelentést a rendőrségre 2024. május 6-án, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen személy a bejárati ajtót megrongálva bement a boltba, és onnan szeszes italt és pénzt vitt el - írja közleményében a rendőrség.

Az adatgyűjtés során a XIV. kerületi nyomozók látókörébe került egy férfi, akit egy XIII. kerületben történt éttermi lopással is összefüggésbe hozták.

Az adatok szerint a férfi 2024. május 18-án egy angyalföldi étteremből három tabletet vitt el. A férfi ellen a rendőrök körözést adtak ki.

A fővárosi rendőrök a férfit Budapest VIII. kerületében intézkedés alá vonták, majd miután kiderült, hogy körözik, elfogták és előállították a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A zuglói nyomozók a 24 éves L. Ferencet kétrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Vallomásában a férfi mindkét lopást elismerte, valamint azt is elmondta, hogy a három tabletet kinek adta el. A nyomozók az eladott tableteket lefoglalták és eredeti tulajdonosának vissza is adták.

Címlapról ajánljuk
Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Egyre olcsóbban lehet új autókat vásárolni, ami idővel kedvező hatással lehet a használt autók piacára – mondta az InfoRádióban a hasznaltauto.hu márkamenedzsere. Lőcsei Dániel hozzátette: az árak várható mérséklődésével hosszabb távon megfiatalodhat az autópark.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×