eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Fotó: az ügyészség felvétele

Kádba fojtotta idős szeretőjét a nő, örök börtön vár rá

Az ügyészség számára kevés volt a 20 év börtön. Életfogytiglant kérnek a szeretőjét meggyilkoló asszonyra.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk belefojtottak saját kádjába egy idős szatmári férfit. A nő 40 éves szeretője és egy 20 férfi követte el a gyilkosságot az ügyészség vadirata szerint.

Nyugdíjfizetés után támadtak rá, altatót tettek az italába, majd miután a férfi eszmélni kezdett bódulatából a kád 40 centis vizébe nyomták a fejét. A vádiratból is az kiderült, hogy az asszony "rendszeres szexuális szolgáltatást" nyújtott a megölt férfinak.

Most a bíróság előtt is életfogytig tartó szabadságvesztést kért a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség a 40 éves nőre, aki tettét 20 évvel fiatalabb unokatestvérével együtt követte el.

A hatgyermekes asszonynak, pont a szexuális viszony okán, a lakáshoz saját kulcsa is volt. Az elkövetők 290 ezer forintot, élelmiszereket és dohányt vittek el a házból. A páros egymásra próbálta kenni a gyilkosságot az eljárás során.

A Nyíregyházi Törvényszék korábban 20 év fegyházra ítélte az elkövetőket nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt. Az ügyész súlyosabb büntetésért.

A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség csak az asszonnyal szemben indítványozta a jelentős súlyosítást, azt, hogy az ítélőtábla életfogytig tartó fegyházra ítélje.

Társa vonatkozásában az ítélet helybenhagyására tett indítványt, mivel álláspontja szerint a 20 éves férfi egyedül nem követte volna el a bűncselekményt. Mivel azonban az áldozat kádba fojtásában meghatározó szerepe volt, ezért nincs ok arra, hogy enyhítsék a büntetését.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×