eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
nyilvános wc mellékhelyiség
Nyitókép: Pixabay

Mellékhelyiségekben filmeztek nőket Budapesten és a Balatonnál

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki mellékhelyiséget használó nőkről készített videófelvételeket a tudtukon kívül - közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség.

A Kaposvári Járási Ügyészség jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat az ügyben. Közlésük szerint a húszas éveiben járó váci férfi idén májusban és júniusban egy budapesti szórakozóhelyen, illetve nyáron egy Balaton-parti fesztiválon elrejtőzött a nyilvános, a női mellékhelyiséggel szomszédos WC fülkében azért, hogy a mellékhelyiséget használó nőkről titokban videófelvételeket készítsen.

A vádlott a mobiltelefonját átemelte a fülkék közös oldalfala felett, és a készülékkel rögzítette az illemhelyiség használatát.

A férfi Budapesten, illetve a Balaton-parton egyaránt nyolc-nyolc nőről készített ilyen módon felvételeket, mígnem a cselekményét az egyik sértett észrevette, és előbb a férjét, majd a fesztivál biztonsági szolgálatát értesítette a történtekről.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt - írta az ügyészség.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×