eur:
389.41
usd:
361.5
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a VII. kerületi Szövetség utca egyik lakóházánál 2016. október 28-án, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy lakónál fegyvert vagy annak utánzatát látták. A TEK munkatársai az ingatlanban elfogtak két férfit, akiket átadtak a kerületi rendőrkapitányság beosztottjainak. Az elsődleges adatok szerint a férfiaknál airsoft-, vagyis szabadidős célú, műanyag golyót kilövő fegyver volt.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Ráhívták a TEK-et az őrjöngő testvérgyilkosra - videó

Leszúrta testvérét egy férfi Tápiószelén, közös otthonuk udvarán - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre szombat este érkezett a bejelentés, miszerint egy tápiószelei háznál leszúrtak egy 58 éves férfit, aki belehalt sérüléseibe.

A fivérek - a sértett kiskorú gyermekével együtt - évek óta egy fedél alatt éltek a házban, veszekedéseik mindennaposak voltak. A ház udvarán történt szóváltásuk közben a 60 éves M. József egy konyhakéssel, több alkalommal megszúrta testvérét.

A tájékoztatás szerint a rendőri egységek percek alatt a helyszínre értek, de az elkövető bezárkózott, és többszöri felszólításra sem jött ki a házból, ezért a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének intézkedését kérték. A férfit elfogták, könnyebb sérüléseit ellátták, majd rendőri kísérettel kórházba, onnan pedig a Nagykátai Rendőrkapitányságra vitték.

A gyanúsított kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondása szerint az öccsével régóta tartó rossz viszonya, a pénztelenség és testvére alkoholista életmódja vezetett a tragédiához.

Az őrizetbe vett férfivel szemben emberölés gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×