eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Az unokázós csalók sofőrje is megbűnhődik – videó

Elfogták azt a férfit, aki három bűncselekménynél a sofőr szerepét töltötte be.

A 43 éves perkátai H. József február és március között három unokázós csalásban vett részt. A férfi társait három idős személyhez vitte el Budapest két kerületébe, valamint Pécelre. Az elkövetők módszere továbbra is az volt, hogy magukat a sértett hozzátartozójának, ismerősének adták ki, és közlekedési balesetre hivatkozva pénzt kértek – olvasható a Police.hu-n.

Az elkövetők a három sértettől több mint 7,5 millió forintot csaltak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a sofőr társait június elején fogták el, majd miután azonosították H. Józsefet, június 21-én Józsefvárosban őt is elfogták. A BRFK nyomozói a férfit őrizetbe vették, és három rendbeli csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az unokázós nyomozócsoport kollégái előterjesztést tettek H. József letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×