eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Bruce Willis during Sin City Los Angeles Premiere - Red Carpet at Mann National Theater in Los Angeles, California, United States. (Photo by M. Caulfield/WireImage)
Nyitókép: M. Caulfield/WireImage

Csodálatos hír jött Bruce Willisről

Tallulah Willis, a színész lánya édesapja állapotáról beszélt. Bruce Willis és Demi Moore 29 éves lánya Drew Barrymore beszélgetős műsorában beszélt az édesapja állapotáról. A fiatal nő elárulta, hogy családként ez az ő ügyük, de fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet a demenciára. Ezt igazolja az is, hogy néhány hete Bruce Willis felesége, Emma Heming egy tévéműsorban beszélt arról, hogyan lehet valakin felismerni a demencia jeleit.

Drew Barrymore beszélgetős műsorában beszélt az édesapja állapotáról a fiatal nő. Azt mondta a demenciáról és az apjáról, hogy "itt van, családként küzdünk, és felhasználjuk, hogy másoknak tudjunk segíteni. És talán valami jót tehetünk" Tallulah Willis arról is beszélt, hogy szerinte nincsenek drasztikus változások az édesapja állapotában - írja a Blikk a közösségi bejegyzések nyomán.

Ugyanolyan, mint régen, és azt hiszem, ebben a tekintetben megtanultam, hogy ez a legjobb dolog, amit csak kérhetsz. Szeretetet látok, amikor vele vagyok, és látom az apukámat, aki nagyon szeret engem – tette hozzá Bruce Willis lánya.

Ahogy az Infostarton többször beszámoltunk a Die Hard filmek sztárja demenciával küzd. Többször nagyon rossznak írták le állapotát.

Bruce Willis 2022 márciusában jelentette be, hogy visszavonul a színészi pályától, miután afáziát diagnosztizáltak nála. A család később bejelentette, frontotemporális demencia alakult ki nála.

Mindenesetre ez a mostani hír azért jó, mert a sok negatív információ után a lánya végre valami pozitívat mondott a világsztár állapotáról, akit ráadásul egyáltalán nem akarnak elrejteni az emberek elől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bruce Willis (@brucewillisbw) által megosztott bejegyzés

Közösségi oldalán rendszeresen mutatják meg rajongóinak, a napokban például azt köszönte meg, hogy már egymillióan követik az Instagramon.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×