eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el.
Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Egy helyen ül Galambos Lajos és a veronai buszbaleset sofőrje

Akár találkozhatott is egymással a rácsok mögött a zenész és a vétkes sofőr.

Mindketten a baracskai bv-intézetben (fogház) töltik le büntetésüket – írja a Blikk.

Idén kezdte meg hatéves szabadságvesztését a busztragédia miatt elítélt V. János, akinek ügyében az olasz bíróság mondta ki az ítéletet, de a magyar állam nem adta ki az olasz hatóságoknak, így itthon töltheti le büntetését.

Galambos Lajos az áramlopási ügye miatt 3,5 év letöltendő börtönbüntetést kapott, és bár sokáig úgy látszott, megromlott egészségi állapota miatt el tudja halasztani a bevonulást, végül kérelmét elutasították, és április 26-án mentőautó szállította börtönbe. Mint arról már beszámoltunk, mióta megkezdte büntetése letöltését, állapota csak tovább romlott.

A két elítéltben az a közös, hogy ugyanabban a baracskai fogházban vannak

– írta a Bors. A fogház hazánkban a legenyhébb büntetés-végrehajtási fokozat, itt az elítéltek a falakon belül viszonylag szabadon élhetnek, a körletükön belül napközben szabadon mozoghatnak, sőt, akár vendégségbe is mehetnek egymás cellájába, kártyázhatnak, sakkozhatnak, amit szeretnének.

Ezért valószínűsíti a lap, hogy a két elítélt akár még ismerheti is egymást, akár tarthatják is egymásban a lelket, hiszen mindketten első bűntényesek.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×