eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Romlik Galambos Lajos állapota, már kísérő kell mellé a fogházban

Hiába kezeli és felügyeli egészségügyi személyzet, az állapota lassan, de biztosan romlik - írja a Ripost Galambos Lajosról.

A lap a mulatós zenész börtönbeli életébe enged bepillantást. Azt írják, a börtönbe érkezés első napjától kezdve egészségügyi felügyelet alatt tartják "Lajcsit".

Úgy tudni, hogy a körülbelül egy hónappal ezelőtti egészségi állapotához képest mostanra sokkal rosszabbul van, a részleget el sem hagyhatja kísérő nélkül.

Kísérik a BV boltba, ahol vásárolhat, illetve

az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki

- nyilatkozta az újságnak dr. Csontos Zsolt, a művész ügyvédje.

Arról még nincs döntés, hogy esetleg otthonápolásra hazaengednék a zenészt.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×