eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Rendőri akció miatt lehetett gigadugó Szentendrén

Közlekedési haváriahelyzet alalkult ki szerda reggel Szentendre környékén.

Még 11 óra után is arról számoltak be a Szentendréről Budapestre tartók, hogy lépésben haladtak a főváros felé. Az Infostarton az elsők között számoltunk be erről.

Akkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy mi történt. Az Útinform balesetről tudósított, és mi is ezt írtuk.

Mindenesetre a főváros felé tartók csak lépésben haladtak. Volt olyan, aki 8 órakor indult a városból, de még 11-kor sem ért be Budapestre.

Már akkor olvasható volt egy szentendrei közösségi oldalon, hogy a nevezett hely közelében 6 rendőrautót látnak. Később kiderült, hogy majd tucatnyi jelent meg a helyszínen, ahol kordont is kifeszítettek.

A Budapestkörnyéke.hu azt írja: a Pest megyei településen kora reggel lövések is dördültek. A rendőrök embercsempésszel szemben intézkedtek. Mintegy 10 autóval érkeztek rendőrök Szentendre, a rendőrségi akció több órán át nehezítette a közlekedést. Ezek az információk a belinkelt blogon is olvashatók.

Még a lámpa is

Az elmúlt napokban azonban nem csak az ilyen egyedi események miatt bosszankodtak a közlekedők. A mintegy 50 ezer lakosú régió számára napi problémát jelent, hogy a Vasúti villasornál a lámpa nem volt jól beállítva a lámpa. Kedden hivatalosan is kérték a Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt-nél a lámpák működésének átvizsgálását. A közútkezelő azt ígérte, felülvizsgálják a lámpák működését.

Címlapfotónk már Budapesten, a III. kerületben készült.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×