eur:
390.67
usd:
366.13
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Armie Hammer amerikai színész a Hollywoodi Filmdíjak 22. átadási ünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2018. november 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Az ügyészség elé került a nemi erőszakkal gyanúsított Armie Hammer ügye

Az eset, amely ügyében még 2021-ben indult vizsgálat, még 2017-ben történt.

Az Effie-ként megnevezett nő szerint Armie Hammer megerőszakolta őt: a nő ekkor 20 éves volt. Két éve a színész tagadott mindent, vádat pedig nem emeltek ellene - írja a CNN.

A férfi ügyvédje szerint a vádak botrányosak, és Hammer és a nő közt semmi olyasmi nem történt, amibe ne egyezett volna bele mindkét fél az aktust megelőzően.

A nő azonban egészen másként emlékszik vissza az esetre.

"Armie mélyen traumatizált. Gusztustalannak tartom, hogy nem vállalja a felelősséget tettéért, inkább támad. Nincs benne bűntudat. Még mindig fájdalmat okozott, semmit sem változott" - fogalmazott Effie.

A nő 2021-ben arról beszélt, hogy 2016 és 2020 közt se veled, se nélküled típusú kapcsolatban állt Hammerrel. 20 éves volt, amikor a Facebookon megismerkedtek és azonnal fülig beleszeretett a férfiba, de a férfi folyamatosan tesztelte azt, mit tenne meg érte, és korlátainak átlépésére kényszerítette. A nő, aki Európában él, azt mondta, az idő múltával egyre erőszakosabb lett vele.

"Mentálisan, érzelmileg és szexuálisan is bántalmazott" - állította a nő. 2017 április 24-én aztán brutálisan megerőszakolta őt. Az esemény négy órán át tartott, közben olyan dolgokat tett vele, amelyekbe nem egyezett bele, többek közt vesszővel verte a talpát. A következő héten alig tudott járni is.

"Azt hittem, meg fog ölni" - emlékezett vissza a nő, aki ekkoriban rettegett Hammertől,

de úgy értelmezte viselkedésé, mint a szerelem valamilyen egészen korcs formáját. A vele történtek hatására ugyanakkor életkedvét is elvesztette.

A színész ugyanakkor februárban az Air Mailnek adott interjújában azt állította, minden egyes tettét előre megbeszélte partnerével.

"Senkivel sem tettem ilyet váratlanul, soha" - tette hozzá. Arról is beszélt, hogy életstílusa intenzív és extrém.

"Felszedtem ezeket a nőket, lehúztam őket az utazás, a szex, a drogok és a nagy érzelmek örvényébe, aztán amint végeztem, eldobtam őket, és továbbálltam a következőhöz, így az előző nő elhagyatottnak vagy kihasználtnak érezte magát" - mondta az Air Mailnek.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×