eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Megtalálták Galambos Lajost, majd nyilatkozott

Meglett Galambos Lajos, akit egy fél ország keresett, miután szerda reggel nem vonult be a börtönbe Kecskeméten.

Mint arról az Infostart is beszámolt, több sajtóorgánum munkatársai is a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt várakoztak szerda hajnalban Kecskeméten, mert az az információ terjedt el, hogy ma kell bevonulnia az áramlopás miatt 3 év 6 hónap börtönre ítélt Galambos Lajosnak. Azután hiába várakoztak az újságírók és tévések, az ország trombitása csak nem akart megérkezni.

Most már azt is tudni, hogy miért: a Blikk olvasó-riportere 150 kilométerre Kecskeméttől, Lovasberény közelében látta és fotózta le a mulatóssztárt.

„A Vértesben kirándultunk a feleségemmel, és az egyik parkolóban egy ismerős hangra lettünk figyelmesek. Egy hatalmas, fehér mikrobusz mögül hallottuk meg Galambos Lajcsi hangját, valakivel hangosan telefonált” – mondta a lapnak a fényképet készítő férfi, hozzátéve, hogy nem akarta zavarni, ezért óvatosan megkerülte a buszt, hogy lássa, tényleg jól hallja-e. „Merthogy másról sem olvastam ma reggel az interneten, csak arról, hogy a művész úr ma bevonul a börtönbe. Jelentem, biztos, hogy nem volt benn, nagyon is szabad. Miután befejezte a telefonálást, beült a járműbe, és sietve elhajtott. Lefotóztam, amit talán észre is vett, de nem szólt egy szót sem” – fogalmazott.

A Blikk kereste telefonon Galambos Lajost, aki először nem fogadta a lap hívását, nap közben azonban már létrejött a kapcsolat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×