INFORÁDIÓ
2022. december 4. vasárnap
Barbara, Borbála

pándy andrás

dunakeszi

ingatlan

Fotó: Google Maps

Senki sem akarja megvenni az "ördög házát" Dunakeszin

Infostart

Évek óta árulják azt a dunakeszi házat, amely a néhai Pándy András tulajdona volt. A sorozatgyilkos állelkész figyelemelterelésre és rejtőzködésre használta a házat. Senkinek sem kell az ingatlan

Durva bozót takarja a Belgiumban élt magyar sorozatgyilkos, a néhai Pándy András házát Dunakeszin. A Blikk szerint árulják, de senki sem akarja megvenni. A lap arról ír, hogy az állelkész, aki lányával, egyben 32 évig ágyasával, Ágnessel közösen hat családtagjukat irtotta ki 1986–1989 között innen konspirált.

Azért volt szüksége a házra, mert innen küldözgetett névtelen leveleket az Interpolnak és a belga hatóságoknak arról, hogy kik, hol és hogy találkoztak eltűnt gyermekeivel. Az állelkész még statisztákat is felbérelt, akik videófelvételeken eljátszották a gyerekeket.

A férfi és a lánya 1997-ben bukott le, majd ahogy arról az Infostart is beszámolt, 2013-ban hunyt el.

Dunakeszin többen tudni vélik, hogy a zavaros tulajdonú házat évek óta hiába próbálják eladni, senkinek nem kellett a sorozatgyilkos otthona. A szomszédban élő hölgyet nem zavarja az ingatlan múltja. "A gonosz tulajdonos meghalt, madarak és növények lettek a szomszédaink. Nem hiszek az átkokban, az a ház nem bánt senkit és nem is látni sokat belőle, nézzék, teljesen befutotta a borostyán" – jegyezte meg a Vasárnapi Blikk kérdésére.

Mindenesetre az önkormányzatot mások már többször kérték arra, hogy lépjen, mert az elvaduló környezetben elszaporodtak a nyestek.

Nyitókép: Fotó: Google Maps
A címlapról ajánljuk

Pelé haldoklik

Brit értesülések szerint már csak légúti nehézségeit kezelik - daganatos betegségét nem -...
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018