eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
London, 2014. november 13.Jennifer Aniston amerikai színésznő a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) című filmjének londoni világpremierjén 2014. november 12-én. (MTI/EPA/Andrew Cowie)
Nyitókép: MTI/EPA/Andrew Cowie

Jennifer Aniston: hazugság volt minden, ez a hajó elment

Az 53 éves színésznő elárulta: miközben a média folyamatosan arról cikkezett, miért nem hajlandó gyereket vállalni, ő folyamatosan küzdött azért, hogy várandós legyen. Sikertelenül.

A színésznő az Allure magazinnak árulta el, hogy kései harmincas és negyvenes éveiben mindent megtett annak érdekében, hogy várandós legyen, mesterséges megtermékenyítésen is átesett - ám erről senki nem tudott, a média pedig folyamatosan azzal foglalkozott, vajon miért nincsen még gyereke.

"Teherbe akartam esni. Kihívásokkal teli út volt. Éveken át tartott a spekuláció, közben mesterséges megtermékenyítésen estem át, ittam a kínai teákat, megtettem mindent" - fogalmazott az NBC News cikke szerint.

Azt is hozzátette, jó lett volna, ha valaki akkoriban azt a tanácsot adja neki, hogy fagyasztasson le petesejtjeiből, mert erre nem gondolt - de ez a hajó már elment.

Mindannak ellenére, amin keresztül ment, azt mondja, nem bán semmit, élete nagyszerű szakaszában van, büszke ráncaira és ősz hajszálaira is. Nem merül már fel bennem az, hogy "mi lenne, ha...", aminek felszabadító ereje van.

A Jóbarátok sztárja kitért arra is, milyen nyomást helyezett rá a média annak folyamatos találgatásával, vajon miért nincsen gyermeke. Kiemelte azt is, milyen igazságtalan magyarázatok láttak napvilágot ekkoriban: egyesek arról cikkeztek, túl önző ahhoz, hogy gyermeket vállaljon, mások pedig úgy vélekedtek, hogy házassága azért ment tönkre, mert nincsen gyermeke.

Jennifer Aniston 2005-ben nyújtotta be a válókeresetet: négy évig volt Brad Pitt felesége, aki azóta Angelina Jolie-tól is elvált.

A keresetben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

"Isten bocsásson meg egy nőnek, ha sikeres, de nincs gyereke... A lapok szerint a férjem azért hagyott el, azért szakítottunk és váltunk el, mert nem tudtam gyereket szülni neki. Hazugság volt minden. Nincs már mit rejtegetnem" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×