eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Friss hírek a Jókai utcai házomlásban megsérült balerináról

Szentmisén imádkoztak munkatársukért a Budapesti Operettszínház művészei.

Június 27-én házomlás történt Terézvárosban: az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára, az éppen arra járó gyalogosokra és az utcán parkoló autókra. A balesetben megsérültek egy 26 éves balerina is, aki éppen táncpróbára ment párjával. A súlyos koponya- és gerincsérülései miatt egy komplikált életmentő műtétsorozaton esett át. A legfrissebb hírek szerint a baleset után több mint két hónappal a táncosnő elhagyhatta az intenzív osztályt, jelenleg pedig egy rehabilitációs intézetben kezelik – írja az Index.

A Budapesti Operettszínház közleménye szerint augusztus 28-án a színház vezetői és művészei hálaadó szentmisén vettek részt, ahol a júniusi terézvárosi házomlás során súlyos sérüléseket szenvedett ifjú táncművészük teljes felépüléséért imádkoztak az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomban.

A Budapesti Operettszínház vezetése folyamatos, napi kapcsolatban áll munkatársuk közvetlen hozzátartozóival, sőt, amint arra lehetőség nyílt, személyesen is meglátogatták a művészt az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben, ahová az Országos Baleseti Intézetből történt áthelyezését Tóth Nikolett folyamatos javulása, erősödése tette lehetővé.

A közleményben kiemelték, hogy a táncművészük kedélyállapota kifejezetten jó, a rá jellemző szorgalommal végzi a gyógytornagyakorlatokat, és bízik a teljes felépülésben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×