eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A 4-es metró automata szerelvénye a Keleti pályaudvar megállóhelynél 2015. szeptember 26-án. Ettől a naptól a teljes üzemidőben járműkísérő személyzet nélkül közlekednek az automata szerelvények a vonalon.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

BKV-s volt valamikor és a postára sietett a 4-es metrót leállító férfi

A Bors utolérte a fiatalembert, akiről kiderült, hogy korábban a BKV-nál dolgozott és a Móricz Zsigmond körtéren lévő postára sietett, de az orra előtt ment el az a metró, amivel még odaérhetett volna.

Mint arról a rendőrség közleménye alapján az Infostart is beszámolt, a férfi lekéste a metrót, ezért dühében a metró segélyhívóján betelefonált a BKK diszpécserszolgálatára, és a rendőrség szerint azt mondta, hogy két kislány a Bikás park megállóban a metrókocsi elé esett. A diszpécser azonnal áramtalanította a metróárkot, és értesítette a biztonsági szolgálatot. Később kiderült, hogy ebből semmi sem volt igaz, a diszpécser hívta a rendőrséget, a nyomozók közérdekű üzem megzavarása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

A fiatalember a Borsnak azt mondta, hogy az orra előtt csukódott be a szerelvény ajtaja, ő pedig a peronon lévő segélyhívón ke­resztül a diszpécsert arra kérte, állítsa meg a metrót, hogy fel tudjon rá szállni, mert a Móricz Zsigmond körtéren lévő postára sietett, ami nyolckor zárt, így az volt az utolsó metró, amivel még odaér volna időben.

A korábban a BKV-nál is dolgozó informatikus férfi a Borsnak elismerte, hibás abban, hogy az utolsó pillanatban indult a postára, és nem az a megfelelő megoldás, hogy a késésé miatt megpróbálja megállítani a metrót, azt azonban tagadja, hogy azt mondta a diszpécsernek: két kislány a metrókocsi elé esett.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×