eur:
389.72
usd:
362.67
bux:
68068.25
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Átszabatja második feleségét, hogy az elsőre hasonlítson

Rávette feleségét egy kínai férfi, hogy vesse alá magát egy plasztikai beavatkozásnak: a férj azt szeretné, ha jelenlegi neje hasonlítana korábbi társára, akit egy autóbalesetben vesztett el.

A szerencsétlenségben a férfi is megsérült, felépülése után azonban szülei nyomására újra megnősült.

"Majd' fél évig voltam kórházban és azt kívánom, bárcsak meghaltam volna vele együtt. Csak azért nősültem újra, mert a lány emlékeztetett kicsit a feleségemre" - mondta a férfi.

Csao azonban azt szeretné, ha új felesége még jobban hasonlítana a halott asszonyra, ezért rávette új nejét, hogy vesse alá magát egy plasztikai műtétnek. A nő beleegyezett az operációba.

"Összezavarodtam. Nem akarok valakinek az árnyékaként élni, de a családomat sem szeretném elveszíteni. Már csak azt remélem, hogy nem leszek csúnya" - mondta.

A plasztikai sebész, akit a pár felkeresett, nem tartja túl jó ötletnek a műtétet, és ragaszkodik ahhoz, hogy beszéljenek egy pszichiáterrel, mielőtt belevágnának a dologba.

"A plasztikai beavatkozás nem a legjobb módszer arra, hogy összetartson egy kapcsolatot, és arra sem képes, hogy teljesen átváltozasson valakit" - mondta az orvos.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×