eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Beckham és a Playboy-nyuszik

Playboy-partira hívja a magazin tulajdonosa a hamarosan Los Angelesbe költöző David Beckhamet. Hugh Hefner Victoriáról sem feledkezett meg: fotósorozatot tervez vele.

David Beckham, aki a Real Madridot elhagyva a szezon végén a Los Angeles Galaxy labdarúgó-csapatánál folytatja pályafutását minden bizonnyal hamarosan otthon érezheti majd magát a hollywoodi sztárvilágban.

Ennek legbiztosabb jele, hogy az erotikus magazin tulajdonosa, Hugh Hefner máris azt tervezi, hogy meghívja egyik következő partijára a Playboy-kúriába, ahol mindenki ott van, aki számít.

"Azt hiszem, Hollywood szeretni fogja. A lányok, akik velem laknak, felfigyeltek Beckham átigazolására és azt akarják, hogy vegyem fel a vendéglistára" - mondta Hugh Hefner.

A nyolcvanéves nőcsábász a focista feleségéről, az egykori Spice Girlről sem feledkezett el: feltett szándéka, hogy ráveszi Victoriát, ruhában vagy ruha nélkül, de engedje meg, hogy lefotózzák a nyuszis magazin fényképészei.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×