eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Egyszerre alázták meg Britney Spears-t és Paris Hiltont - képgaléria

Bár Blackwell már nem dolgozik divattervezőként, szívesen köszörüli a nyelvét a hírességek ruháin. Mi több, minden évben összeállítja a legrosszabbul öltözöttek listáját. Idén immár 47. alkalommal tette ezt, a lista élén a két botrányhősnő, Britney Spears és Paris Hilton áll.

"Két borsó egy túlméretezett hüvelyben" - jellemezte Britney Spears és Paris Hilton meglehetősen szűkre szabott öltözetét Blackwell, aki immár 47. alkalommal kritizálta a hollywoodi hírességeket.

Érdekes módon az egykori divattervező a legkeményebb szavakat Károly walesi herceg feleségének, Camilla Parker-Bowlesnak tartogatta.

"A Lompos Hercegnő újra támad. Valaha divatos tollas kalapjaiban egy júra korból itt maradt, megkövesedett törpepapagájra emlékeztet" - mondta el nem túl hízelgő véleményét a brit trónörökös a listán második helyezett feleségéről.

A dobogóra felfért még Lindsay Lohan színésznő is, aki Blackwell szerint "imádnivalóból szánalmas" lett.

<

Camilla Parker-Bowles és a tollas kalap (képgaléria)

A lista 4. helyén szerepel Christina Aguilera, aki "a jóízlést a ruhásszekrényen facsarja ki. Csupa durvaság és semmi elegancia" - méltatta az énekesnőt a divatdiktátor.

Az első ötbe sikerült bejutnia (bár aligha boldog tőle) Mariah Carey-nek is, akit Blackwell nemes egyszerűséggel a "divat páriájának" nevezett.

A listára felkerült még: Paula Abdul, Sharon Stone, Tori Spelling, Sandra Oh és Meryl Streep.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×