eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Jennifer Aniston Angelina Jolie nyomában

Jenifer Aniston azt fontolgatja, hogy örökbe fogad egy gyermeket. A színésznő egy kisfiúra vágyik, de nem adta fel még azt a reményét sem, hogy egyszer saját gyermeke születik.

A 37 éves színésznő, aki korábban Brad Pitt felesége volt, legutóbbi barátjával, Vince Vaughn-nal pedig nemrég szakított, egy fiút szeretne, és megnyitná a házát egy hátrányos helyzetű gyermek előtt.

Egy ismerőse szerint amióta a színésznő másféléves kapcsolata véget ért Vince Vaughn-nal, azóta átértékelte, hogy mi fontos számára, és mi nem. A színésznő szerint az örökbefogadás alkalmas mód lenne arra, hogy legyen egy utódja.

A Jó barátok sztárjának mindeddig nem sikerült teherbe esnie. A hírek szerinte azonban még nem adta fel a reményt, hogy egyszer saját gyermeke legyen.

Jennifer Aniston "utóda" Brad Pitt oldalán Angelina Jolie, aki már több gyermeket is örökbe fogadott.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×