eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A szupermodell botrányos szexvideója - már nem sokáig láthatja!

Egy brazil bíró arra utasította a YouTube videómegosztó szájtot, hogy távolítsa el azt a felvételt, melyen a brazil szupersztár labdarúgó, Ronaldo volt felesége, Daniela Cicarelli egy bankárral látható meglehetősen félreérthetetlen helyzetben.

A világbajnokságok történetének legeredményesebb góllövője, Ronaldo volt felesége nem csak szépségével hívja fel magára a figyelmet. Daniela Cicarelli legújabb botránya még a nyárra tehető, amikor a spanyolországi Cadizban egy lesivideós megörökítette, amint barátjával, a bankár Renato Malzonival enyeleg.

A videó természetesen villámgyorsan hatalmas karriert futott be több videómegosztó oldalon, így a YouTube-on is. A pár perre ment, aminek egyik eredményeként egy brazil bíró most arra kötelezte a szájtot, hogy akadályozza meg a film ismételt felkerülését az oldalra.

Amennyiben a YouTube nem tesz eleget a határozatnak, akkor naponta 119 ezer dolláros (mintegy 23 millió forintos) büntetésre számíthat.

A Sao Paulo-i állami fellebbviteli bíróság először szeptemberben kötelezte a YouTube-ot és két másik oldalt (a Globót és az IG-t) a közel 5 perces felvétel eltávolítására, miután a pár pert indított.A döntés nyomán mindhárom oldal megtette a szükséges intézkedéseket, ám a YouTube sikertelen volt. Ennek eredménye a mostani döntés.

Renato Malzoni ügyvédje, Rubens Decousseau Tilkian azt nyilatkozta az AP-nek: szerintük a YouTube nem tett meg mindent, hogy megakadályozza a felvételt ismételt megjelenését az oldalon.

"Az internet demokratikus és védeni kell, de ennek is határt kell szabni, hogy megakadályozzuk az emberek alapvető jogainak sérelmét" - fogalmazott az ügyvéd.

A YouTube-ot tavaly vásárolta meg 1,65 milliárd dollárért a Google.

Ha kíváncsi rá és elmúlt 18 éves, akkor saját felelősségére megnézheti a videót (ha még fönt van...). Mi szóltunk!

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×