eur:
393.29
usd:
355.02
bux:
72243.41
2024. szeptember 4. szerda Rozália

"Megbámulta-e valaha is egy vak lány melleit?"

Testi fogyatékos nők főszereplésével készít show-t egy holland tévécsatorna. A műsor jogait már angol, francia, német és az amerikai tévécsatornák is megvették.

A Miss Ability című műsor szereplői "láthatóan fogyatékos", tolószékhez kötött nők, akiknek hálóingben és fürdőruhában is meg kell mutatniuk magukat a show-ban.

A tizenkét nőről rövidfilmek is készülnek, amelyekben elmondják, hogyan sikerült megbarátkozniuk rokkantságukkal.

A holland producerek állítják: a műsorral nem sajnálatot akarnak kiváltani.

"Fütyült-e már egy tolószékes nő után? Megbámulta-e valaha is egy vak lány melleit? Ha a válasz nem, akkor ez a korlátokat ledöntő műsor megváltoztatja majd a vélemyényét" - írja a műsor ismertetője.

McCartney volt neje lehet a műsorvezető

Nagy-Britanniában jövőre kerül majd képernyőre a show. A műsor producere elmondta: Heather Mills-t, Paul McCartney volt feleségét is felkérik majd a műsorvezetői szerepre. Mills korábban egy balesetben elvesztette egyik lábát.

Sokan úgy vélik, a Miss Ability ízléstelen, hasonlóan a Diseney egyik valóságshow-jához, amelyben agy- és gerincvelő-tumoros betegeket mutatnak be.

Címlapról ajánljuk

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×