eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Elviselhetetlen csapás - megölette volna korábbi szerelmét

Börtön vár a sikeres üzletasszonyra, mert féltékenységből meg akarta öletni volt élettársát és annak új feleségét. A tervet egy beépített rendőr hiúsította meg.

Képtelen volt elviselni, hogy élettársa elhagyta egykori szerelméért, Carol Ann Hunter tehát elhatározta, megöleti mindkettőjüket. A nő gyilkosságra való felbujtásért áll a bíróság elé.

A nő akkor határozta el magát, amikor rájött: az újdonsült feleség egy napon megszerezheti azt a házat, amelyben ő lakott.

Carol Ann Hunter és élettársa, Colin Love huszonkét évet töltött együtt, ám míg a nő egyre nagyobb üzleti sikereket ért el, Love csak kudarcokat élt át, elhidegültek egymástól. Colin megházasodott: gimnáziumi szerelmét vette feleségül, akit 30 év után az internet segítségével talált meg.

Rendőr játszotta a bérgyilkost

Carol Ann új barátját, Lee-t kérte meg, keressen valakit, aki elvállalná, hogy megölje egykori társát. Lee egy volt katona ismerősét kérte meg, hogy szerezzen valakit a feladatra, az egykori katona azonban a rendőrséghez fordult.

Egy rendőr vállalkozott arra, hogy eljátssza a bérgyilkos szerepét, mikor a nő átadta neki a megbízásért járó előleget. A rendőrség rögzítette a találkozón elhangzott beszélgetést, Carol Annt és barátját pedig letartóztatták.

Az egykori élettárs hitetlenkedve fogadta a hírt, hogy élete veszélyben forgott, és ráadásul épp Carol Ann miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×