eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Szenzáció: Britney Spears teljesen kitárulkozik

Alighanem az idei év egyik utolsó nagy bulvárszenzációja lesz az a Britney Spears-interjú, melyet az amerikai énekesnő a Vanity Fair magazinnak ad majd katasztrofálisan sikerült házassága minden részletéről.

Ha már az énekléssel nem megy, akkor az állandó botrányokkal kell a figyelem középpontjában maradni - vélheti Britney Spears, aki a fizikai kitárulkozások (fehérnemű nélküli részeg bulizások Paris Hiltonnal és barátaival...) után ezúttal a lelki oldalt célozta meg.

A kétgyermekes énekesnő ugyanis úgy döntött, hogy sikeresnek éppen nem nevezhető házassága (jelenleg is folyik a válóper) legapróbb részleteit is a nyilvánosság elé tárja egy interjúban.

A módszer nem új, hiszen hasonlóképpen cselekedett Jennifer Aniston is Brad Pitt után. Az interjú arra mindenképpen jó lesz, hogy (ha ez lehetséges) még jobban Britney Spears-re irányítsa a figyelmet a tervezett nagy énekesnői visszatérés előtt.

"Britney belement abba, hogy a Vanity Fairben tegye meg első nagy kitárulkozását új életéről. Az interjú nagyon őszinte lesz. Tetszett neki, ahogy a lapnál kezelték Jennifer első, válása után adott interjúját" - mondta egy, az énekesnőhöz közeli forrás.

Britney Spears a tervek szerint jövő nyáron jelentkezik új lemezzel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

Hol tart a Magyar Bankszövetség digitalizációs javaslatának implementációja? Pontosan hogyan kell értelmezni a 15 perces lakáshitel koncepcióját? Milyen pozitív, hosszú távú hatása lehet a júniusban induló otthonfelújítási támogatási programnak, és milyen gyermekbetegségek ütközhetnek ki a megvalósítás közben? Milyen hatást gyakorol a CSOK Plusz a lakáshitelezésre, meddig lehet fenntartani a jelenlegi kamatszinteket, ha nem csökkennek a hosszú oldali hozamok, és hol van az AI jelenlegi helye a lakossági bankolásban? Többek között ezekről a kérdésekreől beszélt Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese, a Magyar Bankszövetség alelnöke a Portfolio Checklist podcastjéban, amelyet a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciára kitelepült stúdióban rögzítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×