eur:
396.28
usd:
367.22
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Gyorshajtáson kapták Kovács Lászlót

Túl gyorsan hajtott Kovács László magyar EU-biztos szombaton a budai Zugligeti úton. Az Európai Bizottság tagja a környéken lakik, és diplomáciai rendszámú autót vezetett, amikor a rendőrök megállították - értesült az Index.

A volt külügyminiszter szerint ő nem látta a műszerfalon, hogy gyorsan hajtott, mert a mutató nem jelezte a sebességhatár túllépését. Szerinte pár kilométer/órával lépte túl az engedélyezett sebességet. Elfogadta viszont a rendőrségi mérés eredményét.

Ezután a rendőrök udvariasan figyelmeztették - mondta az MSZP volt elnöke, aki tovább hajthatott az eset után. Az Index úgy tudja, hogy Kovács Lászlónál nem voltak papírok.

Az EU-biztos hangsúlyozta, hogy bár diplomáciai rendszámú autóban ült, nem hivatkozott semmilyen mentességre, és együttműködött az intézkedő rendőrökkel.

A BRFK sajtóosztályán nem cáfolták, de nem is erősítették meg az Index értesülését, adatokat a jövő hétre ígértek.

Címlapról ajánljuk

Vámos Petra: nem akarjuk, hogy ennek a kalandnak vége legyen

A spanyolok elleni sikerrel bejutott a negyeddöntőbe a női kézilabda-válogatott, vagyis eldőlt, hogy utazhat majd Lille-be. Vámos Petra, az ezúttal öt gólt szerző irányító azt mondta: most érzi, hogy a csapat megérkezett erre a szintre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×