eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Ön társasjátékozna Beckhammel?

Egy játékgyártó cég felmérést készített Nagy-Britanniában, amelyben arra várt választ, hogy az emberek kivel társasjátékoznának a legszívesebben karácsonykor. Az eredmény: az Osbournék a legnépszerűbbek.

A család életét a britek jól ismerik, hiszen a szigetországban az ő életüket követhetik nyomon az emberek hétről hétre a televízióban, éppúgy, mint Magyarországon...na mindegy.

Victoria és David Beckham a szavazatoknak mindössze 8 százalékát szerezték meg, de még így is megelőzték a királyi családot, akikkel a briteknek 6 százaléka játszana.

A politikusokkal úgy tűnik nem szívesen töltik együtt az emberek az ünnepi perceket. A miniszterelnök Tony Blair családjára csak a megkérdezettek 4 százaléka voksolt, David Cameron ellenzéki pártvezérre viszont csak 2 százalékuk.

A felmérésből kiderült az is, hogy az emberke 27 százaléka társasjátékozik családjával az ünnepek alatt, és csak 20 százalékuk nézi a tévét karácsonykor.

Érdekes módon a legnépszerűbb tevékenység azonban ilyenkor a karácsonyfa-díszítés, ebbe a megkérdezettek 50 százaléka kapcsolódik be, míg karácsonyi dalokat csak az emberek 3 százaléka énekel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×