eur:
389.13
usd:
361.78
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Egy nőtől kellett megmenteni Ronaldót

Saját házánál "vadászott" egy holland lány Christiano Ronaldóra. A Manchester United ijedős szélsője a klub biztonsági szolgálatát hívta a házához azután, hogy a lány ismét megjelent.

A lány egy hollandiai úton látta meg a portugál Christiano Ronaldót, majd követte őt Manchesterbe.

A 21 éves Ronaldo elmesélte, hogy a csengetésre a rokona, Nuno ment ki, ő csak az ablakon kukucskált ki, de felismerte a lányt a repülőről.

"Egy holland lány volt, aki csomag és minden nélkül érkezett. Körbejárta a környéket, ahol élek, hogy beszélhessen a szomszédokkal" - mondta a portugál játékos.

"Azt mondta Nunónak, hogy csak azért utazott ide, hogy engem lásson. A lány szerint, amikor én Hollandiába mentem, a szemembe nézett, és tudta, hogy ő az én életem szerelme. Azt üzentem neki, jöjjön vissza délután."

"Beszéltem vele, és az anyukájával is telefonon. Nagyon meglepő helyzet volt" - tette hozzá a futballsztár.

Visszatért, majd eltűnt

A lány hazament Hollandiába, de két hónappal később ismét megjelent a játékos házánál.

Ronaldo a portugál sportlapnak, A Bola-nak azt nyilatkozta: "Abban a pillanatban tennem kellett valamit. Szóltam a klub biztonsági szolgálatának. Utána már nem hallottam többet a lányról."

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×