eur:
389.62
usd:
361.99
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Szexbotrány: "még ha prosti volt is, nem nagy ügy" - képekkel

Nem hajlandó tagadni a Paul McCartney válófélben lévő feleségével folytatott szexuális viszonyt a hírhedt fegyverkereskedő, Adnan Khashoggi. Heather Mills korábban tagadta, hogy élete egy előző szakaszában jól fizetett escort-hölgy lett volna.

Ismét fellángoltak a találgatások Heather Mills múltját illetően, miután az egyik leghírhedtebb fegyverkereskedő, Adnan Khashoggi nem volt

hajlandó tagadni, hogy valaha kapcsolatban állt volna Paul McCartney válófélben lévő feleségével.

A török üzletembert egy - még nem sugárzott - amerikai tévéinterjúban kérdezték a korábbi fotómodellhez fűződő viszonyáról, ám ő nem volt hajlandó válaszolni. "Még ha prositutált volt is, nem olyan nagy ügy" - felelte Adnan Khashoggi.

<

Adnan Khashoggi

Heather Mills mindig is tagadta, hogy (sok) pénzért cserébe szexuális ellenszolgáltatást nyújtott volna néhány kivételezett, nagyhatalmú üzletembernek. "Egyelőre semmilyen médiatalálgatásra nem szeretne reagálni" - közölte szóvivője.

Paul McCartney válófélben lévő feleségéről az elmúlt hónapokban többször is megjelentek kétes múltját firtató cikkek, többek között arról, hogy pornófelvételeken szerepelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×