eur:
389.57
usd:
361.76
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Mel Gibson sötét oldala

A mostanában a zsidósággal kapcsolatos megnyilatkozása miatt botrányba keveredett Mel Gibsont egykori rendezője szerint katolikus vallása teszi jó színésszé.

George Miller ausztrál rendező szerint Mel Gibsont bűntudat gyötri katolikus vallása miatt, és éppen ez teszi őt nagyszerű művésszé.

George Miller, aki a Mad Max rendezőjeként ismerte meg Gibsont - akinek ez a szerep hozta meg a világhírt - úgy véli, a színész csodálatos ember, de személyiségének van sötét oldala is.

"Alkoholproblémái voltak. Úgy ismertem meg, mint egy hihetetlenül kedves embert, akinek azért vannak sötét dolgai is" - mondta Miller.

"Az első Mad Maxben még csak 21 éves volt. Egy gyerek, aki épp kikerült a színiiskolából, ahol addig Shakespeare-t játszott. Õ is ivott és drogozott, mint mindenki más akkoriban" - emlékezett vissza a rendező.

"Láttam, amikor dühös volt a családjára, a barátaira. Láttam, amikor dühös volt rám, vagy a katolikus egyházra. Mindig is hívő volt. Legtöbbször azonban azt láttam, hogy önmagára volt dühös" - mesélte George Miller.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×