eur:
389.63
usd:
361.83
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Álomesküvőn csókolózott Tom Cruise és Katie Holmes

Az álompár hatalmas vendégsereggel szombaton ülte lakodalmát a Rómától 45 kilométerre fekvő Braccianóban, majd vasárnap a Maldív-szigetekre utazott nászútra.

A két sztár szombaton olyan hosszú csókot váltott a boldogító igen kimondása után, hogy a násznép kiáltozni kezdett: Stop, stop, elég! - mondta el a sajtónak Giorgio Armani olasz divatdiktátor, aki nemcsak a menyasszony és a vőlegény esküvői ruháját tervezte meg, hanem Suri nevű, hét hónapja született kislányuk alkalmi öltözékét, és még számos családtagét is.

A hivatalos házassági formalitás közvetlenül a bulvársajtóban csak TomKat néven emlegetett pár indulása előtt már lezajlott Los Angelesben.

A tündérmesékre emlékeztető braccianói Odescalchi-kastélyban rendezett ceremónia arra adott alkalmat, hogy a 44 éves Tom Cruise és a 27 éves Katie Holmes családja és barátai, kollégái méltó módon ünnepeljék meg egybekelésüket.

Az esküvőn jelen volt Tom Cruise két - Nicole Kidmannal kötött előző házasságából született - gyermeke, Isabella és Connor is.

<

Hát nem egy vidéki művház...

A szertartást a szcientológiai egyház előírásai szerint tartották.

A vendégek között volt Jennifer Lopez, Brad Pitt, Angelina Jolie, Brooke Shields, John Travolta, Richard Gere, Jim Carrey, Steven Spielberg filmrendező, Oprah Winfrey tévés híresség, Davic Beckham futballcsillag és felesége, Victoria Beckham, Eros Ramazzotti, az olasz rocksztár, és még sokan mások.

Az est egyik fénypontjaként Andrea Bocelli, a világhírű olasz énekes adott elő szerenádokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×