eur:
388.43
usd:
360.51
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Botrány Angelina Jolie filmjének forgatásán

Felháborodott szülők zavarták meg Angelina Jolie filmjének forgatását egy indiai iskolában. A felháborodott apák és anyák azzal vádolták a hollywoodi színésznő testőreit, hogy lökdösték, taszigálták őket.

A dulakodás akkor kezdődött a mumbai (a volt Bombay) oktatási intézmény előtt, amikor kinyitották a kapukat, és beengedték a szülőket gyermekeikért.

Miután a jeleneteket leforgatták, a rend helyreállítására rendőröket kellett kihívni az iskolához.

Angelina Jolie a Mighty Heart (Hatalmas szív) című filmet forgatja, amely Daniel Pearl újságíró pakisztáni elrablását és meggyilkolását dolgozza fel. Jolie az amerikai zsurnaliszta özvegyét alakítja.

Az egyik felháborodott szülő azt mondta, hogy semmit nem tudott a forgatásról, amíg el nem ment a fiaiért a muzulmán iskolába.

Nagyon szomorú voltam, hogy az iskola engedélyezte a forgatást, miközben az osztályokat bent tartották - panaszkodott.

Az apa elmondta, hogy a felfegyverzett, pakisztáni rendőregyenruhába öltözött színészek megijesztették a gyerekeket.

A gyerekek bent vártak minket, és amikor kinyitották a kapukat, a biztonsági őrök lökdösni kezdték a nőket és a gyerekeket, és közben átkozott indiaiaknak nevezték őket - tette hozzá.

A mumbai rendőrség helyettes parancsnoka a BBC-nek azt mondta, hogy eddig egy panasz érkezett a biztonsági őrökkel szemben.

A film producere közleményben tudatta, hogy a stábnak volt engedélye az iskolai forgatásra, és az intézmény teljes mértékben együttműködött velük.

Sajnos, az érkezésünket feltartóztatták a paparazzók, akik az iskola kapui előtt vártak ránk. Amikor a kapuk kinyíltak, hogy a szülőket a gyerekeikhez engedjék, a fotósok berohantak az épületbe, zűrzavart okozva ezzel - olvasható az állásfoglalásban.

A héten Angelina Jolie már okozott kavarodást, amikor felszállt egy zsúfolt helyi vonatra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×