eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A világsztár ingyen koncert ad - kizárólag ápolóknak

George Michael most induló nagy-britanniai turnéja keretében ingyen koncertet ad kizárólag ápolóknak és ápolónőknek. A december 20-ai koncerttel akar köszönetet mondani a brit sztár azoknak a nővéreknek, akik édesanyját ápolták halálos ágyán.

"Az ápolók, akik akkor a családomat segítették csodálatos emberek voltak, és rá kellett jönnöm, hogy mennyire alulértékelik őket" - mondta George Michael, aki pénteken tartja Twentyfive (Huszonöt) című turnéjának első brit koncertjét.

George Michael elárulta, hogy már lassan egy évtizede, hogy édesanyja életének utolsó hetében megfogadta: ha újból saját koncertsorozatra indul, tart egy ingyen előadást csak ápolóknak.

Az állami egészségügyben dolgozó nővérek és ápolók az énekes internetes oldalán keresztül igényelhetnek jegyet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×