eur:
395.16
usd:
365.12
bux:
73475.88
2024. július 31. szerda Oszkár

Váratlanul lefújták Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjét

Nem házasodik össze Hollywood talán legirigyeltebb párosa, Brad Pitt és Angelina Jolie. Mielőtt megijednének, vagy elgondolkoznának azon, hogy a színészek nem is terveztek megesküdni, eláruljuk, hogy az esemény a Madame Tussaud panoptikumban lett volna látható - viaszból.

Szerdára tervezték, végül mégsem lett semmi Brad Pitt és Angelina Jolie házasságkötéséből - legalábbis Madame Tussaud Las Vegas-i viaszmúzeumában.

Az esküvőt a színésznő új másának leleplezése alkalmából tartották volna, de Brad Pitt egyik képviselője tiltakozott, mire lefújták az eseményt.

"Személy szerint meglehetősen különösnek tartom, hogy újra létre akartak hozni egy olyan eseményt, ami még meg sem történt. Mint Brad képviselője, ezt zavarónak éreztem" - fogalmazott Cindy Guagenti.

A jelenetben George Clooney lett volna a vőfély, a vendégek között szerepelt volna Elvis Presley, John Wayne, Frank Sinatra, Ben Affleck és Luciano Pavarotti.

"Mivel Madama Tussaud's kiváló kapcsolatokat ápol a hírességek közösségével, azt a döntést hoztuk, hogy nem csináljuk meg az esküvői jelenetet" - közölte a viaszmúzeum menedzsere.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: "Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni"

"Ahová Milák Kristóf odaáll, nyer" - foglalta össze röviden a nyilvánosság számára nehezen megfejthető rejtélyt Sós Csaba úszókapitány. Állítja, 60 éve van az úszósportban, de ilyet még nem látott, mint ami most történik, és amire szerda este fél 9 után sor került - a 200 m pillangó döntőjében. Németh Nándor esti döntőjéről is szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×