eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újabb sztárpár szakított

Végleg szakított egymással Jude Law és Sienna Miller. A Hollywood egyik álompárjának tartott kettős három évig volt együtt, gyakorlatilag állandó veszekedések és botrányok közepette. Egészen mostanáig.

Ahogy mondani szokták, "alapvető életvitelbeli különbségek" miatt szakított egymással Jude Law és Sienna Miller. A 33 éves színész és 24 éves barátnője állítólag a múlt héten döntöttek úgy, hogy nincs értelme tovább erőltetni a kapcsolatukat, ezért a búcsú mellett döntöttek.

"Közös megegyezéssel szakítottak, mivel mindketten úgy gondolták, hogy kapcsolatuk már túlélte önmagát. Mindketten nagyon szomorúak. Mindketten megpróbálták működőképessé tenni viszonyukat, de már nem látták a közös jövőt" - fogalmazott a pár egyik közeli ismerőse.

Jude Law és Sienna Miller kapcsolata mindig is viharos volt, amiből mindkét fél jócskán kivette a részét. Először tavaly szakítottak, amikor kiderült, hogy a színész viszont folytat három gyermeke bébiszitterével.

A botrány elcsendesedése után újra összejöttek, ám akkor arra derült fény, hogy Sienna Miller került intim viszonyba a legújabb James Bonddal, a 37 éves Daniel Craiggel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×