INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Újabb sztárpár szakított

Infostart / InfoRádió
Végleg szakított egymással Jude Law és Sienna Miller. A Hollywood egyik álompárjának tartott kettős három évig volt együtt, gyakorlatilag állandó veszekedések és botrányok közepette. Egészen mostanáig.

Ahogy mondani szokták, "alapvető életvitelbeli különbségek" miatt szakított egymással Jude Law és Sienna Miller. A 33 éves színész és 24 éves barátnője állítólag a múlt héten döntöttek úgy, hogy nincs értelme tovább erőltetni a kapcsolatukat, ezért a búcsú mellett döntöttek.

"Közös megegyezéssel szakítottak, mivel mindketten úgy gondolták, hogy kapcsolatuk már túlélte önmagát. Mindketten nagyon szomorúak. Mindketten megpróbálták működőképessé tenni viszonyukat, de már nem látták a közös jövőt" - fogalmazott a pár egyik közeli ismerőse.

Jude Law és Sienna Miller kapcsolata mindig is viharos volt, amiből mindkét fél jócskán kivette a részét. Először tavaly szakítottak, amikor kiderült, hogy a színész viszont folytat három gyermeke bébiszitterével.

A botrány elcsendesedése után újra összejöttek, ám akkor arra derült fény, hogy Sienna Miller került intim viszonyba a legújabb James Bonddal, a 37 éves Daniel Craiggel.

A címlapról ajánljuk