eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Az énekesnő döbbenetes szexuális titkai

Az ártatlan külső néha egészen vad dolgokat takar. Nincs ez másként a Sugababes énekesnője, Amelle Berrabah esetében sem, aki most felfedte magánélete titkait.

Ártatlanság sugárzik Amelle Berrabah szemeiből, ám a szelíd tekintet mögött - saját bevallása szerint - egy kísérletező kedvű nő rejtőzik.

A Sugababes énekesnője a New magazinnak adott interjújában elmesélte, miként fűszerezi meg szexuális életét.

"Egy kis korbácsolás... nincs abban semmi rossz" - fogalmazott Amelle Berrabah, aki azt is elárulta, hogy nem bánja, ha vele szemben hazsnálják az eszközt.

Úgy tűnik, a Sugababes tagjai különleges vonzalmat éreznek a korbács iránt, vagy csak az együttes másik tagja, Keisha Buchanan nem akart lemaradni társa mellett.

Keisha ugyanis arról beszélt, hogy korbácsot ajándékozott Cherly Tweedynek az esküvője alkalmából.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×