eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Egy kislány ágya alatt rejtőzött három hónapig a pedofil

Egy brit férfi, aki kisebb bűncselekmények miatt bujkált a rendőrség elől, elcsábított egy 12 éves kislányt, és három hónapig az ágya alatt élt. A lány szülei nem vették észre, hogy a házban van, húga pedig nem árulta el a pedofil betolakodót.

A 22 éves hajléktalan férfi egy buszon szólította le a 12 éves lányt, majd rávette, hogy megadja neki mobilszámát és randevúzzon vele.

Scott Jennings azt mondta a lánynak, hogy nincs hol laknia, és meggyőzte: vigye őt haza és rejtse el szobájában.

A fiatalember a kislány ágyának alsó részébe egy lyukat vájt, így a matrac alá rejtőzhetett, amikor a szülők bejöttek a szobába.

A férfi egyébként szabadon járt-kelt a házban, amikor a szülők nem voltak otthon, azonban valószínűleg nem ott evett, és nem ott mosakodott, nehogy feltűnjön a lány édesanyjának.

A szülők teljesen gyanútlanok voltak három hónapon keresztül, egészen addig, amíg a kislány egyik nap el nem tűnt. A 12 éves lány csak egy levelet hagyott hátra, amelyben azt írta, ne aggódjanak miatta, jól van.

Kishúga ekkor vallotta be, hogy a férfi ott élt velük, és vele ment el a nővére. A rendőrség egy közeli lakásban meg is találta mindkettőjüket.

Scott Jennings tagadta, hogy elrabolta volna a lányt, de beismerte, hogy a házban élt.

A fiatalembert a bíróság két év és három hónapnyi börtönbüntetésre ítélte, miután azt is elismerte, hogy megerőszakolta, illetve szexuálisan bántalmazta a kiskorú lányt.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×