eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Hülyét csináltak magukból a mozivásznon - most perelnek

Két nevét nem vállaló, amerikai egyetemista beperelte azt a filmstúdiót, amely a "Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika" című, sok vihart kavart filmet gyártotta. Azt állítják ugyanis, hogy a film készítői átverték őket, és olyan kijelentéseket csaltak ki belőlük, amelyeket különben nem tettek volna.

A filmben a Dél-Karolinai Egyetem egy fiúszövetségének tagjaiként jelent meg a két felperes, akik a kamera előtt meglehetősen szexista és rasszista kijelentéseket tettek.

A kereset szerint a felvételen a két fiatalember "olyan viselkedésre ragadtatta el magát, amire normális esetben nem került volna sor".

A két fiú azt állítja, hogy a forgatócsoport a felvétel előtt elvitte őket egy bárba italozni, hogy "ellazuljanak", és azt mondták nekik, hogy csak egy dokumentumfilmről van szó, amelyet külföldön vetítenek majd.

A nemrégiben bemutatott, az Egyesült Államokban és Angliában is listavezető filmben Sacha Baron Cohen angol, humorista egy lelkes, naiv kazah riporter szerepét játssza, aki túlzó őszinteségével ráveszi amerikai riportalanyait, hogy többet mutassanak előítéleteikből, mint azt normál körülmények között tennék.

A 20th Century Fox nem tart a pertől, Gregg Brilliant szóvivő szerint ugyanis annak nincs alapja.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×