eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Paul McCartney eltörölte feleségét

Nemes egyszerűséggel törölte válófélben lévő feleségét a turnéjáról kiadott új dvd-ről Paul McCartney. Az ex-Beatle tavalyi amerikai turnéjáról készült alkotás hétfőn kerül a boltokba - és egyetlen pillanatig sem szerepel benne Heather Mills.

Hétfőn jelenik meg Paul McCartney legújabb dvd-je, amely a zenész 2005-ös amerikai turnéján történteket hivatott dokumentálni. A filmbe nem kevés energiát fektettek, hiszen többek között 25 csúcskategóriás kamerát használtak.

A 140 perces alkotásban ugyanakkor egyetlen említés sem esik Heather Millsről, akitől szexbotránya miatt válik az ex-Beatle. A feleség hiánya azért is szembetűnő, mert a filmben mindenki, még az étkeztetésért felelős emberek is megjelennek.

Nem is beszélve a rengeteg hírességről: Lenny Kravitz, Bill Clinton, Beyonce, Bono, Tony Bennett, Steven Tyler és Jack Nicholson egyaránt feltűnik a színpad mögött.

Heather Mills ráadásul a 2002-es dvd-n meglehetősen markáns szerepet játszott, olyan jelenet is előfordult, amikor ő vitte fel McCartney gitárját a színpadra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×