eur:
395.23
usd:
365.47
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Hét év a nőnek, aki meztelen rabszolgaként tartotta sógornőjét

Hét éves börtönbüntetést kapott az a brit asszony, aki éveken át rabszolgaként tartotta sógornőjét. Az áldozatnak meztelenül kellett házimunkát végeznie, nehogy megszökjön a házból. Antonia Pearson-Gaballonie-t jogtalan fogva tartás, bántalmazás és halálos fenyegetés miatt találta bűnösnek a bíróság.

Férjét, Neil Pearsont, aki közreműködött Veronica Sandeman fizikai bántalmazásában, két évre ítélték.

Veronica Sandeman a bíróság előtt azt vallotta: volt sógornője rendszeresen éheztette és ütötte, volt hogy szegecsekkel kivert övvel.

A házban, ahol minden háztartási munkát neki kellett elvégeznie, csak egy pár cipőt viselhetett, nehogy eszébe jusson megszökni.

A 26 éves lány azután költözött bátyjához - aki akkor még együtt élt Antonia Pearson-Gaballonie-val, az elítélt sógornővel -, hogy összeveszett szüleivel.

Amikor bátyja és sógornője elváltak, Antonia Pearson-Gaballonie a családnak azt mondta, hogy Veronica a házban marad az ő felügyelete alatt.

Egy 2004 karácsonyi veszekedés után, amikor a volt sógornő új férje asszisztálásával egy késsel megfenyegette Veronicát, és a lány szerint meg is szúrta az arcát, kiküldték a garázsba rendet rakni.

Itt talált egy zacskó régi ruhát, amelyet magára öltve átmenekült a szomszédba - mesélte a bíróságon Veronica Sandeman.

Antonia Pearson-Gaballonie minden vádat tagadott.

Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×