eur:
390.08
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Nicole Kidman imád nyilvánosan meztelenkedni!

Nicole Kidman egy interjúban bevallotta, hogy élvezi, ha filmjeiben levetkőzhet, miként azt megtette legutóbbi mozijában is. Az Oscar-díjas színésznő szerint az egész "nem nagy ügy".

Nicole Kidman a jelek szerint nem túl szégyenlős, legalábbis a filmvásznon nem. Az ausztrál színésznő ugyanis a minap bevallotta, hogy szívesen meztelenkedik a filmjeiben.

"Most őszintén: olyan nagy dolog a meztelenség a filmekben? Szerintem az ember azért tesz meg valamit egy filmben, mert hisz a művészetben és nem cenzúrázza magát érzelmileg" - vélekedett az Oscar-díjas színésznő.

Nicole Kidman arról is beszélt, hogy válása Tom Cruise-tól lehetőséget adott neki arra, hogy csak a karrierjére koncentráljon.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×