eur:
389.55
usd:
363.44
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Krokodilvadász is részt vett a Sátán partiján

A South Park készítőinek ismét sikerült botrányt kelteniuk. A sorozat egyik legújabb részében a közelmúltban elhunyt világhírű természetfilmest, Steve Irwint figurázták ki.

Az animációs sorozat Hell On Earth 2006 (Pokol a Földön 2006) című, az Egyesült Államokban ezen a héten vetített részében a Sátán Helloween-jelmezbált rendez, ahol olyan hírességek jelennek meg, mint Diana hercegnő és Adolf Hitler.

Miután a vendégek panaszkodtak, hogy valaki Steve Irwin-nek öltözött, a Sátán felelősségre vonja az ausztrált, aki tiltakozik, mondván: ő valóban Steve Irwin, nem pedig egy álruhás vendég.

A világszerte Krokodilvadászként ismert Irwint vérző mellkassal ábrázolták, testéből egy tüskés rája lógott ki. (A 44 éves természetfilmest szeptemberben egy tüskés rája szúrta meg, Irwin másodpercekkel később meghalt.)

Egy brit médiafigyelő szervezet durván érzéketlennek minősítette a jelenetet, hiszen a természetfilmes családja még mindig gyászol.

A South Park egyik szóvivője csak annyit mondott: hasonló dolgok már másokat is bántottak, és fognak is, de a sorozat rendszeres nézőit nem sokkolja majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×