eur:
389.65
usd:
364.04
bux:
68210.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szeretne egy éjszakát Paris Hiltonnal? Semmi akadálya!

Szeretné Paris Hiltonnal tölteni a szilveszter éjszakát? Ennek semmi akadálya, hiszen a hivatásos híresség ára mindössze 50 ezer font (mintegy 20 millió forint), valamint egy magánrepülőgép és némi költőpénz.

Mindennek és mindenkinek megvan a maga ára, tartja a mondás, amelynek ismét beigazolódott az igazsága. Ezúttal a botrányhős híresség Paris Hilton szabta meg a maga tarifáját - még ha csak rövid időre is.

Az újabban énekesnői babérokra törő hotellánc-örökös ugyanis jó pénzért bárkinek a szilveszteri partiján hajlandó megjelenni akár Los Angelesben, New Yorkban vagy Miamiban. (Arról nem szól a fáma, hogy az ajánlat Magyarországra is vonatkozik-e...)

Akkor a részletekről: a szilveszteri partiért Paris Hilton 50 ezer fontot (mintegy 20 millió forintot), utazásához egy magánrepülőgépet és némi költőpénzt kér.

"Ki ne szeretne Paris-szal partizni? Ugyanakkor nyilván az emberek visszahőkölnek az ár láttán, és az is érdekes kérdés, hogy vajon miért nincs jobb dolga, mint vadidegennel szórakozni szilveszter éjjel?" - fogalmazott egy bennfentes.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×